دوشنبه 27 دی 1400

اطلاعیه تحویل مدارک و ثبت نام نهایی پذیرفته شدگان کنکور 1400

ضمن تبریک  قبولی شما در دانشکده شهید منتظری مشهد به اطلاع می‌رساند،  ثبت نام نهایی و تحویل مدارک مورد نیاز بر اساس جدول زمانی  پیوست انجام خواهد شد . از شما عزیزان درخواست میشود صرفا بر اساس جدول زمانبندی و با رعایت پروتکلهای بهداشتی به دانشکده مراجعه نمایید.

تحویل مدارک دانشجویان مقیم مشهد بصورت حضوری و دانشجویان شهرستانی با ارسال مدارک توسط پست سفارشی خواهد بود.

توجه: دانشجویان شهرستانی از ارسال اصل شناسنامه و کارت ملی خودداری فرمایید.

توصیه می شود قبل از تحویل اصل مدارک از آنها اسکن با کیفیت و یا کپی تهیه نموده و نزد خود نگهداری نمایید.

آدرس دانشکده: مشهد: ابتدای بلوار پیروزی،دانشکده فنی شهید منتظری کد پستی:9176994594

مدارک کارشناسی ناپیوسته(کاردانی به کارشناسی)

1-         تصویر کارنامه قبولی سازمان سنجش مبنی بر پذیرفته شدن داوطلب در دانشکده شهید منتظری

2.          مدرک تحصیلی + 2برگ کپی

•           تحویل اصل‌ مدرک‌ دیپلم‌ و کارت معافیت  و یا کارت پایان خدمت( برای دارندگان کارت پایان خدمت و یا معافیت )

•           ارائه نامه پایان تحصیلات کاردانی که از محل تحصیلی قبلی خطاب به نظام وظیفه صادر شده باشد.

تبصره 1: در صورت آماده نبودن اصل نامه فارغ التحصیلی شما در محل تصیلی قبلی ، با ارئه فرم شماره7  ثبت نام مشروط انجام میشود  . به محض آماده شدن نامه (حداکثر تا 20 آبان ماه1400)  آن را به دانشکده ارائه و سپس برای  دریافت معافیت تحصیلی از سازمان نظام وظیفه اقدام نمایند.

تبصره2: دانشجویان انصرافی فاقد کارت پایان خدمت،  با ارائه معرفی نامه انصرافی از محل قبلی مشروط بر اینکه بیش از یک سال از تاریخ فراغت آنها نگذشته باشد با داشتن دیگر شرایط قانونی  ثبت نام نمایند.

3-  ارایه رسید کد پیگیری  درخواست معافیت تحصیلی برای کسانی که در سامانه معافیت تحصیلی ثبت نام کرده اند.

4- تصویر کد رهگیری ثبت نام در سامانه الکترونیکی دانشگاه فنی و حرفه ای r.tvu.ac.ir

5- تصویر تمام صفحات شناسنامه 2 سری ( در زمان مراجعه حضوری، ارائه اصل شناسنامه الزامی است)

6- تصویر پشت و روی کارت ملی 2 سری ( در زمان مراجعه حضوری ، ارائه اصل کارت الزامی است)

7-شش قطعه‌ عکس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌ پشت نویسی شده(نام و نام خانوادگی و کد ملی).

8-پرینت کد رهگیری کارنامه سلامت و روان پرتال دانشجویان وزارت علوم

9-تکمیل و تحویل فرم های ویزه دانشجویان کارشناسی ناپیوسته ( دانشجویان عزیز میتوانند از فرم های مربوطه پرینت تهیه نموده و پس از تکمیل به همراه دیگر مدارک تحویل نمایند). ضمنا امکان تهیه این فرمها از انتشارات درب ورودی دانشکده نیز امکان پذیر است.

مدارک کارشناسی پیوسته:

1- تصویر کارنامه قبولی سازمان سنجش مبنی بر پذیرفته شدن داوطلب در دانشکده شهید منتظری

2- مدرک تحصیلی + 2برگ کپی

•           تحویل اصل‌ مدرک‌ دیپلم‌ و کارت معافیت یا پایان خدمت( برای دارندگان کارت پایان خدمت و یا معافیت )

•           گواهی موقت پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه نظام جدید به در یکی‌ از شاخه‌های‌ کار و دانش‌ و یا فنی‌ و حرفه‌ای‌ از محل‌ تحصیل‌ مبنی‌ بر گذراندن‌ همه‌ واحدهای ‌درسی، کارورزی‌ و کارآموزی‌ در دوره‌ سه‌ ساله‌ تا پایان‌ شهریور ماه 1400 که‌ به‌ تائید رئیس‌ مؤسسه محل ‌تحصیل‌ رسیده‌ باشد.

تبصره 1: پذیرفته‌شدگان دارای دیپلم شاخه نظری نظام ترمی واحدی و یا سالی واحدی 11 ساله،  در زمان ثبت‌نام علاوه بر مدرک دیپلم، می‌بایست گواهی مدرک پیش‌دانشگاهی با تاریخ فارغ‌التحصیلی حداکثر تا 1400/06/31 را نیز ارائه نمایند.

تبصره 2: با توجه به اینکه مطابق ضوابط به دانش آموزان و هنرجویان و دانش آموزان  سال آخر کار و دانش و یا فنی و حرفه ای به شرط اخذ دیپلم تا تاریخ 30/11/1400 اجازه انتخاب کدرشته های تحصیلی نیمسال دوم (بهمن1400) داده شده است، ثبت نام و ادامه تحصیل پذیرفته شدگان بهمن1400، بشرط اخذ مدرک تحصیلی دیپلم تا تاریخ 30/11/1400 بلامانع می باشد.

نکته مهم : اگر  اصل و یا گواهی موقت دیپلم داوطلب پذیرفته شده نیمسال اول یا دوم  توسط هنرستان و یا دبیرستان محل تحصیل آماده نباشد باید کارنامه کلی دیپلم که در ذیل آن پایان تحصیلات دانش آموز توسط رییس هنرستان یا دبیرستان تا تاریخ 31/06/1400(برای پذیرفته شدگان نیمسال اول و نیمسال دوم) و فارغ التحصیلی تا 30/10/1400(برای پذیرفته شدگان نیمسال دوم) تایید شده باشد ارائه نماید در غیر اینصورت مدارک برای ثبت نام تحویل گرفته نمی شود. لازم به ذکر است با ارائه کارنامه ، از این عزیزان ثبت نام مشروط به عمل می آید که به محض آماده شدن دیپلم باید آن را به دانشکده ارائه و سپس برای  دریافت معافیت تحصیلی از سازمان نظام وظیفه اقدام نمایند.

3ارایه رسید کد پیگیری درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم از سامانه «دریافت تاییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش» .

4 -  ارئه رسید کد پیگیری درخواست معافیت تحصیلی که از سامانه معافیت تحصیلی سازمان نظام وظیفه دریافت نموده اید.

5- اصل ریزنمرات دیپلم و یا رسید در خواست ریز نمرات از سایت استعلام اموزش و پرورش + 2برگ کپی

6- تصویر کد رهگیری ثبت نام در سامانه الکترونیکی دانشگاه فنی و حرفه ای r.tvu.ac.ir

7- تصویر تمام صفحات شناسنامه 2 سری ( در زمان مراجعه حضوری داشتن اصل شناسنامه الزامی است)

8- تصویر پشت و روی کارت ملی 2 سری ( در زمان مراجعه حضوری داشتن اصل کارت الزامی است)

9- شش قطعه‌ عکس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌ پشت نویسی شده(نام و نام خانوادگی و کد ملی).

10- پرینت کد رهگیری کارنامه سلامت و روان پرتال دانشجویان وزارت علوم

11-تکمیل و تحویل فرم های مربوطه ( دانشجویان عزیز میتوانند از فرم های مربوطه پرینت تهیه نموده و پس از تکمیل به همراه دیگر مدارک تحویل نمایند). ضمنا امکان تهیه این فرمها از انتشارات درب ورودی دانشکده نیز امکان پذیر است.

جدول زمانبندی مراجعه دانشجویان مقیم مشهد

مقطع تحصیلی

رشته

نیمسال ورود

تاریخ مراجعه

ساعت مراجعه

الکتروتکنیک کامپیوتر(نرم افزار ) مکانیک خودرو

24/7/1400

تربیت بدنی - الکترونیک عمومی حرارت مرکزی و تهویه مطبوع

25/7/1400

معماری ساخت و تولید عمران ریخته گری

26/7/1400

کاردانی ناپیوسته

شبکه های کامپیوتری ( ناپیوسته )

27/7/1400

5/8/1400

سه شنبه

از 8 الی 11

لطفاً دانشجویان جدید الورود در روزهای مشخص شده جهت تحویل مدارک ثبت نام خود به اداره آموزش دانشکده واقع در طبقه همکف ساختمان اداری اتاق 103 از ساعت 8 الی 11 مراجعه فرمایند .

تاکید می شود فقط در روزهای مشخص شده برای هر رشته از عزیزان مدارک دریافت خواهد شد .

زمان بندی ثبت نام  دانشجویان ورودی بهمن متعاقبا اعلام می شود.