دوشنبه 12 خرداد 1399
  • قابل توجه دانشجویان متقاضی انتقال و میهمانی به مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای

در نیمسال  اول سال تحصیلی 400-99  (مهر99) آدرس سایت برای ثبت درخواست توسط دانشجویان www.samad.tvu.ac.ir

در نیمسال  اول سال تحصیلی 400-99  (مهر99)

آدرس سایت برای ثبت درخواست توسط دانشجویان www.samad.tvu.ac.ir

1. برای درخواست میهمانی ، انتخاب دروس  بر اساس رعایت پیشنیاز و همنیاز و طبق برنامه ترم بندی در سامانه الزامی است.

2-پس از ثبت نام در سامانه سماد و بارگذاری مدارک و مستندات ،درصورت موافقت کمیته نقل و انتقالات دانشکده و موافقت  دانشکده مقصد (موافقت مبداء و مقصد در سامانه)، جهت انجام امور ثبت نام و انتخاب واحد  ،یک هفته قبل از شروع انتخاب واحد به مرکز مقصد مراجعه نمایید.

3-درخواست انتقال دائم به تهران ممنوع می باشد.

زمان : از مورخ  29/2/99   لغایت   31/5/99

نکات بسیار مهم

* صرفا درخواست­هایی که در سامانه سماد ثبت می­گردند، قابل بررسی بوده و دانشکده ها  از پذیرش درخواست­های خارج از سامانه معذورند.

* بارگذاری اسکن(تصویر) مدارک در سامانه سماد شامل: مدارک ایثارگری ، ازدواج در زمان تحصیل، فوت یا طلاق والدین در زمان تحصیل،گواهی پزشک متخصص در خصوص داشتن بیماری خاص، و درج شرح درخواست الزامی است.

* دانشجویان متقاضی تمدید میهمانی و یا تبدیل به انتقال دائم، فقط با شماره دانشجویی مرکز مبدا)مرکز قبولی اولیه) وارد سیستم سماد گردند.ملاک تمدید میهمانی یا تبدیل به انتقال ، عدم مشروطی و کسب معدل مورد نظر مرکز مقصد می باشد.

اداره آموزش دانشکده  شهید منتظری مشهد 28/2/99