چهارشنبه 30 آبان 1397
  • برگزاری نمایشگاه عکس در قالب مسابقه با موضوع پیاده روی اربعین حسینی در سازمان مرکزی دانشگاه فنی وحرفه ای

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)

ضمن عرض خدا قوت وگرامی داشت ایام اربعین سرور وسالار شهیدان اسلام حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)به استحضار می رسانداداره کل روابط عمومی وحوزه ریاست دانشگاه فنی وحرفه ای در نظر دارد نمایشگاه عکسی در قالب مسابقه با موضوع پیاده روی اربعین حسینی در سازمان مرکزی دانشگاه فنی وحرفه ای برگزار نماید برهمین اساس از تمامی استادان ،کارکنان ودانشجویان محترم دانشکده جهت شرکت وارسال تصاویر مناسب ومربوط به سازمان مرکزی با شرایط مندرج دراین اطلاعیه دعوت می شود.

شرایط عمومی :

1-هرشرکت کننده مجاز به ارسال حداکثر 3عکس می باشد.

2-مشخصات عکاس به تک تک عکس ها الحاق شود (فرم1شناسنامه با فونت Bنازنین واندازه14به ازای هرعکس تکمیل وباpaper clipsبه عکس الحاق گردد)

3-تاریخ ارسال آثار به سازمان مرکزی دانشگاه حداکثر تا پایان آبانماه 97خواهد بود.(نشانی :تهران ،میدان ونک،خیابان برزیل شرقی،پلاک 4،دانشگاه فنی وحرفه ای –اداره کل حوزه ریاست وروابط عمومی)

شرایط اختصاصی:

1-اندازه عکس ها آزاد است (فقط از قطع A4کوچکتر نباشد).

2-عکس ها چاپ وارسال شوند.

3-تکنیک عکاسی ونوع لنز ودوربین آزاد است(ارسال عکس های گرفته شده با گوشی موبایل به شرط برخورد داربودن از کیفیت قابل قبول بلامانع می باشد).

4-محوریت سوژه عکس ها پیاده روی اربعین امسال باشد.

5-استفاده از جلوه های ویژه در عکس های ارسالی ممنوع است.

جوایز:

-نفر اول:یک میلیون وپانصد هزار تومان.

-نفر دوم:یک میلیون تومان.

-نفر سوم:پانصد هزار تومان.

-از نفرات چهارم تا دهم تقدیر بعمل می آید.

فرم 1 شناسنامه هرعکس:

نام ونام خانوادگی عکاس