چهارشنبه 30 آبان 1397
  • تشکیل کمیته های مشترک پژوهشی و کارآفرینی در دانشکده فنی و حرفه ای مشهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی، اولین جلسه مشترک کمیته های پژوهشی وکارآفرینی دانشکده های فنی و حرفه ای مشهد در روز دوشنبه 23/7/97در دانشکده فنی شهید محمدمنتظری برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور معاونین آموزشی و پژوهشی مراکز و اعضای کمیته ها برگزار گردید،مهندس اسکندری معاونت پژوهشی دانشکده شهید منتظری ضمن ابراز خرسندی از همدلی موجود  در مراکز مستقر در مشهد هدف از تشکیل کمیته های مشترک را هم افزایی هماهنگی در امور مرتبط با حوزه پژوهشی و استفاده بهینه از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری موجود برشمرد.

در ادامه حاضرین به ارائه نقطه نظرات خود پرداختندو مقرر گردید جلسات کمیته بطور منظم برگزار گردد وکلیه برنامه ها در حوزه پژوهشی و ارتباط با صنعت به صورت مشترک و استفاده از توانمندی های هر سه مرکز (شهیدمنتظری ،ثامن الحجج،الزهرا) برنامه ریزی و اجرا گردد.