یکشنبه 29 مهر 1397
  • پیام تبریک رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی 98-97

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی دکترمحسن حداد ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی با تبریک فرارسیدن سال تحصیلی  97-98 دانشگاه اظهار داشت : مناسبت و تقارن معنوی و حماسی ماه محرم و هفته دفاع مقدس با آغاز فصل دانش اندوزی فرصتی برای کسب بالاترین درجات معرفت و تزکیه است.

متن پیام بدین شرح است.

دانشجویان عزیز ، استادان معزز و همکاران گرامی

مهر آغازتحولی دوباره،یادآور شور،شعف،جوشش و کوشش آموزندگان علم و دانش است.

اینجانب آغار سال تحصیلی جدید و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به شما همکاران محترم،اساتید گرانقدر و دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان جدید الورود که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند تبریک عرض می نمایم. امسال مناسبت تقارن معنوی و حماسی ماه محرم و هفته دفاع مقدس با آغاز فصل دانش‌اندوزی فرصتی برای کسب بالاترین درجات معرفت و تزکیه است و حلاوت آن را صدچندان می نماید، یاد و خاطره تمامی شهیدان والامقام دوران دفاع مقدس به ویژه 44 شهید دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی را گرامی می داریم و بر روان پاکشان درود می فرستیم.

امیدوارم دانشجویان عزیز سال تحصیلی  98-97 را باعشق ، امید و انگیزه مضاعف آغاز نموده ، با تکیه بر توانمندی ها و استعدادهای خود و با استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه، همراه با استادان، مدیران، کارشناسان و کارکنان دانشگاه در محیطی پر نشاط به فعالیت علمی پرداخته و حضور حقیقی و تأثیر گذار خود را در عرصه های علمی و فرهنگی جامعه به اثبات برسانند.

در پایان برای همه ی عزیزان سالی تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

محسن حداد

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی