یکشنبه 25 آذر 1397
  • اطلاعیه ثبت نام کاردانی 97

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان جدید الورود کاردانی پیوسته سال تحصیلی 98-97

با سلام و عرض تبریک و خیر مقدم به شما دانشجویان عزیز  به  اطلاع می رساند قبل از برنامه ریزی حرکت و مراجعه به دانشکده جهت ثبت نام ، توصیه موکد میگردد فرم های پیش بینی شده  موجود در سایت (فرم های کاردانی) را  بطور کامل و دقیق مطالعه و تکمیل نموده  و بر اساس زمان اعلام شده جهت ثبت نام مراجعه نمائید.(این فرم ها در انتشارات دانشکده نیز موجود می باشد)

مدارک ذیل جهت ثبت نام الزامی است :

1-اصل مدرک دیپلم متوسطه یا گواهی آن به همراه دو برگ کپی

2- برگ اعلام فراغت از تحصیل ویژه دانش آموزان حضوری فرم شماره 4 ( قابل دریافت از هنرستان محل تحصیل به همراه یک برگ کپی )

3- اصل برگ رسید تاییدیه تحصیلی دیپلم از اداره پست ( ضمناً باجه پستی در محل ثبت نام نیز مستقر می باشد )

4- پرینت فرمهای تکمیل شده ثبت نام ( پذیرفته شدگان محترم به سایت دانشکده مراجعه و پس از پرینت فرمها آنها را بدون خط خوردگی با خودکار آبی و خط خوانا تکمیل و به همراه سایر مدارک )  تحویل مسئول ثبت نام دهند.

5- اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه 2 برگ کپی از تمام صفحات ( کپی ها در برگA4)

6- عکس  4*3  که در سال جدید گرفته شده باشد پشت نویسی شده(نام و نام خانوادگی + شماره ملی)   6 قطعه

7-دانشجویان انصرافی که قبلاً در دانشکده ها و مؤسسات آموزش عالی اشتغال به تحصیل داشته اند و مجدداً در آزمون پذیرفته شده اند می بایست نامه انصرافی دانشگاه قبل را که از تاریخ انصراف آن از یکسال نگذشته باشد ارائه نمایند.

8- پذیرفته شدگانی که دارای کارت پایان خدمت معافیت دائم و یا دفترچه آماده به خدمت که تاریخ اعزام آن نگذشته باشد باید اصل آنرا با به همراه یک برگ کپی ارائه دهند.

زمان و مکان ثبت نام : دانشجویان  مقطع کاردانی بر اساس  جدول ذیل مراجعه و ثبت نام نمایند

مراجعه بر اساس حرف اول نام خانوادگی

زمان  مراجعه

مکان مراجعه

الف      .....    س

شنبه   24/6/97 -ازساعت 8الی16

ساختمان تربیت بدنی داخل دانشکده

ش   .......    ی

یکشنبه   25/6/97 - ازساعت 8الی16

ساختمان تربیت بدنی داخل دانشکده

*  واریز هزینه خدمات دانشجویی (بیمه .صدور کارت و....)به مبلغ 000/500 ریال  برای کلیه دانشجویان روزانه و شبانه و  مبلغ 000/000/3  بصورت علی الحساب  شهریه دانشجویان شبانه از طریق دستگاه کارتخوان در محل ثبت نام قابل پرداخت می باشد .

** انتخاب واحد دانشجویان جدید توسط مدیران گروه ها انجام خواهد شد.

*** دانشجویان انصرافی و یا اخراجی(پس از گذراندن سربازی) که قبلا دروسی را درآموزشکده ها و دیگر مراکز گذرانده اند میبایست سریعا پس از انجام مراحل ثبت نام با مراجعه به کارشناسان آموزش نسبت به تکمیل فرم درخواست نمرات قبلی اقدام و پس از وصول نمرات با تکمیل فرم تطبیق نمرات(بر اساس دستورالعمل) نسبت به ثبت نمرات قابل پذیرش و  تطبیق  اقدام و سپس انتخاب واحد نمایند.

کلیه دانشجویان جدید موظف به شرکت در جلسه توجیهی  که زمان دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد شرکت نمایند.

شروع کلاسهای  نیمسال  اول دانشجویان جدید الورود :  شنبه  31/ 6 /97

تذکر بسیار مهم : پذیرفته شدگان محترم توجه داشته باشند که ثبت نام آنان زمانی قطعی می باشد که برگه معافیت تحصیلی خود را تا دوماه پس از ثبت نام  تحویل نمایند.

اداره آموزش دانشکده فنی شهید محمد منتظری مشهد