یکشنبه 25 آذر 1397
  • اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ناپیوسته97

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان جدید الورود کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی 98-97

با سلام و عرض تبریک و خیر مقدم به شما دانشجویان عزیز  به  اطلاع می رساند قبل از برنامه ریزی حرکت و مراجعه به دانشکده جهت ثبت نام ، توصیه موکد میگردد فرم های پیش بینی شده  موجود در سایت (فرم های کاردانی) را  بطور کامل و دقیق مطالعه و تکمیل نموده  و بر اساس زمان اعلام شده جهت ثبت نام مراجعه نمائید.(این فرم ها در انتشارات دانشکده نیز موجود می باشد).

. مدارک ذیل جهت ثبت نام الزامی است :

1-اصل مدرک کاردانی یا گواهی آن به همراه دو برگ تصویر (برای دانشجویانی که دارای کارت پایان خدمت یا معافیت دائم میباشند).

2- فرم اعلام فراغت از تحصیل به سازمان نظام وظیفه عمومی که توسط محل تحصیل قبلی آنها صادر شده است که تاریخ فراغت آنها تا 31/6/97 بیش از یک سال نگذشته باشد.    (برای دانشجویانی که خدمت وظیفه را نگذرانده و از مقطع کاردانی فارغ التحصیل شده باشند).

توجه: دانشجویانی که با فرم شماره 7 یا9 ثبت نام میکنند ،حداکثر تا 15 آبان ماه فرصت دارند نسبت به ارائه اصل مدرک کاردانی یا گواهی آن و یا  فرم اعلام فراغت از تحصیل به سازمان نظام وظیفه عمومی اقدام نمایند.

(دانشجویانی که در زمان مقرر مدارک فوق را تحویل ننمایند از سیستم آموزشی حذف و ثبت نام آنها ملغی میگردد)

3-  تکمیل و تحویل فرمهای مخصوص ثبت نام ( پذیرفته شدگان محترم به سایت دانشکده مراجعه و پس از پرینت فرمها آنها را بدون خط خوردگی با خودکارآبی  و خط خوانا ، تکمیل و به همراه سایر مدارک ) در روز ثبت نام، تحویل مسئول ثبت نام دهند.(این فرم ها در انتشارات دانشکده نیز موجو می باشد)

4- اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه 2 برگ تصویر از تمام صفحات (کپی ها در برگ A4)

5- عکس  4*3  که در سال جدید گرفته شده باشد پشت نویسی شده(نام و نام خانوادگی + شماره ملی)   6 قطعه

6- دانشجویان انصرافی که قبلاً در دانشکده ها و مؤسسات آموزش عالی اشتغال به تحصیل داشته اند و مجدداً در آزمون پذیرفته شده اند می بایست نامه انصرافی دانشگاه قبل(لغو معافیت تحصیلی) را که از تاریخ انصراف آن بیش از یکسال نگذشته باشد ارائه نمایند.

7- پذیرفته شدگانی که دارای کارت پایان خدمت معافیت دائم و یا دفترچه آماده به خدمت که تاریخ اعزام آن نگذشته باشد باید اصل آن­را  به همراه یک برگ کپی ارائه دهند.

توجه :پذیرفته شدگانی که درحین خدمت مقدس سربازی می باشنددرهنگام ثبت نام بایدبرگ ترخیص ازخدمت خودرا ارائه نمایند.

زمان و مکان ثبت نام : دانشجویان  مقطع کارشناسی بر اساس جدول ذیل مراجعه و ثبت نام نمایند .

مراجعه بر اساس حرف اول نام خانوادگی

زمان  مراجعه

مکان مراجعه

الف      .....    س

شنبه  24/06/97 -ازساعت 8الی16

ساختمان تربیت بدنی داخل دانشکده

ش   .......    ی

یک شنبه  25/06/97 - ازساعت 8الی16

ساختمان تربیت بدنی داخل دانشکده

*  واریز هزینه خدمات دانشجویی (بیمه .صدور کارت و....)به مبلغ 000/500 ریال  برای کلیه دانشجویان روزانه و شبانه و  مبلغ 000/000/3  بصورت علی الحساب  شهریه دانشجویان شبانه از طریق دستگاه کارتخوان در محل ثبت نام قابل پرداخت می باشد .

** انتخاب واحد دانشجویان جدید(ترم یک) توسط مدیران گروه ها انجام خواهد شد.

*** دانشجویان انصرافی و یا اخراجی(پس از گذراندن خدمت سربازی) که قبلا دروسی را درآموزشکده ها و دیگر مراکز گذرانده اند میبایست سریعا پس از انجام مراحل ثبت نام با مراجعه به کارشناسان آموزش نسبت به تکمیل فرم درخواست نمرات قبلی اقدام و پس از وصول نمرات با تکمیل فرم تطبیق نمرات(بر اساس دستورالعمل) نسبت به ثبت نمرات قابل پذیرش و  تطبیق  اقدام و سپس انتخاب واحد نمایند.

شروع کلاسهای  نیمسال  اول دانشجویان جدید الورود :  شنبه 31/06/97                         اداره آموزش دانشکده فنی شهید محمد منتظری مشهد