یکشنبه 29 مهر 1397
  • حضور مدیرکل مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه فنی و حرفه ای در دانشکده فنی و حرفه ای شهید منتظری مشهد

روز سه شنبه مورخ13/06/1397 سرکار خانم دکتر خالقی مدیرکل محترم مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه فنی و حرفه ای در جمع مشاورین مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی در شهر مشهد حاضر و به بحث وتبادل نظر پیرامون مسائل و مشکلات مراکز مشاوره پرداختند. در ابتدای جلسه آقای نصیری معاون فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی ضمن خیر مقدم به حاضرین و تشکر از خانم دکتر خالقی جهت مساعدت و اهتمام ویژه به راه اندازی مراکز مشاوره ,به تشریح وضعیت مراکز مشاوره و سلامت و پاره ای از مشکلات و مسائل این حوزه  در این دانشگاه پرداخت و برای راه اندازی مرکز مشاوره و سلامت استانی در دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی جهت بهره برداری تمامی دانشجویان استان اعلام آمادگی کردند.

در ادامه جلسه خانم دکتر خالقی اشاره ای به جایگاه مشاوره و اهمیت مراکز مشاوره در هدایت و رفع مشکل دانشجویان و مراجعین داشتند و استفاده از ظرفیت های خیرین و رابطین و همیاران سلامت را بهترین عامل ثبات و تقویت روند شکل گیری و تاسیس مراکز مشاوره برشمردند.

ایشان در ادامه پاره ای از طرح ها و برنامه های مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه را بیان کردن و در این خصوص ازکلیه صاحب نظران و افراد دغدغه مند در این حوزه طلب یاری نمودند.

سپس  مشاورین حاضر در جلسه دیدگاه ها و تجربیات و مشکلات و مسائل دفاتر مشاوره مراکز خود رابیان نمودند.و مهمترین مشکل مراکز مشاوره را کمبود فضای مناسب و تجهیزات اعلام کردند و بر لزوم حضور مستمر مشاورین در مراکز آموزشی و سرا های دانشجوئی تاکید کردند.همچنین تشکیل  جلسات هم افزایی و ارتباط با مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه فردوسی مشهد با عنایت به تفاهم نامه موجود را موثر و مفید دانستند.

در پایان مقرر گردید اداره کل مشاوره و سلامت دانشگاه فنی و حرفه ای مساعدت لازم در خصوص تاسیس و راه اندازی مرکز مشاوره استانی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی را داشته باشد.