یکشنبه 29 مهر 1397

نشست مشترک مسئولین نظام وظیفه عمومی استان خراسان رضوی با ریاست و مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی جلسه ی مشترکی با حضور مسئولین اداره نظام وظیفه عمومی استان خراسان رضوی و ریاست و مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای در دانشکده فنی شهیدمنتظری مشهد برگزارشد.

گفتنی در این جلسه که با هدف رفع مشکلات و موانع تحصیلی دانشجویان مشمول نظام وظیفه تشکیل شده بود.

جناب سرهنگ محمودریاحی معاونت محترم اداره نظام وظیفه عمومی خراسان رضوی و جناب سروان حسین تاتاری رئیس محترم اداره تحصیلی وظیفه عمومی خراسان رضوی حضور داشتند که در ابتدای این جلسه ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی جناب آقای دکترحداد ضمن خیرمقدم از حسن همکاری صمیمانه ی اداره نظام وظیفه عمومی خراسان رضوی با دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی تقدیر و تشکر کرد.

شایان ذکر است دراین جلسه پس ازتوضیح قوانین و آین نامه های مربوط به نظام وظیفه عمومی دانشجویان مشمول توسط مسئولین نظام وظیفه استان، مسئولین ادارات دانشجویی دانشکده های فنی مشهد نیز مطالبی را بیان کردند