چهارشنبه 4 مهر 1397
  • حضور جناب آقای دکتر حداد ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی در برنامه صبح خراسانی شبکه استانی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی جناب آقای دکتر حداد ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی صبح پنجشنبه 3/12/96 با حضور در برنامه صبح خراسانی شبکه استانی خراسان رضوی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای یک دانشگاه تقاضا محور هست وبرنامه های آموزشی این دانشگاه بر اساس نیازهای جامعه می باشد گفت:دانشگاه فنی و حرفه ای تنها دانشگاه دولتی هست که متولی آموزشهای فنی و حرفه ای در سطح آموزش عالی است و ماموریت این دانشگاه تربیت تکنسین و کارشناسان ماهر بر اساس نیازهای جامعه و صنعت می باشد و چون دانشجویان این دانشگاه در طول دوره تحصیل همراه با آموزش های  دروس تئوری ،دروس عملی مرتبط را نیزآموزش می بینند بنابراین بعد از فارغ التحصیل شدن به طور میانگین بیش از 70 درصد از فارغ التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار می شوند. دکتر حداد در ادامه سخنان خود در پاسخ به سوال مجری برنامه صبح خراسانی در رابطه با نقش و  جایگاه دانشگاه فنی و حرفه ای در بازار کار وایجاد کارآفرینی  گفت : دانشگاه فنی وحرفه‌ای دانشگاهی  پویا، اشتغال زا و کارآفرین است و هدف از ایجاد دانشگاه فنی و حرفه‌ای ارتباط صنعت و دانشگاه است دانشگاه فنی حرفه‌ای به ارتباط خود با صنعت اعتقاد زیادی دارد و این دانشگاه از نظر اشتغال سربار جامعه نیست زیرا فارغ‌التحصیلان آن کارآفرین و مهارتی هستند.