چهارشنبه 2 اسفند 1396

افتتاح سالن همایش دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی با حضور مقام عالی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری جناب آقای دکترغلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی در ششمین روز از دهه مبارکه فجر با حضور وزیرعلوم،تحقیقات و فناوری جناب آقای دکترغلامی سالن همایش دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی در دانشکده فنی شهیدمنتظری مشهد افتتاح و به بهره برداری رسید.

گفتنی است در این مراسم ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای کشور جناب اقای دکترصالحی عمران،ریاست محترم دانشگاه فردوسی مشهدجناب اقای دکترکافی،ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی جناب آقای دکترحداد و جمعی از اساتید،مدیران و مسئولین دانشکده های مشهدحضورداشتند.

شایان ذکراست این سالن همایش با ظرفیت 350 نفر و با هزینه ای بالغ برسی میلیارد ریال به مدت 4 سال ساخته شده است.