چهارشنبه 2 اسفند 1396

مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده فنی شهید منتظری مشهد بر گزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای  خراسان رضوی مراسم پایانی هفته پژوهش 96 در روز سه شنبه 28/09/1396 در محل سالن اجتماعات دانشکده برگزار گردید. در این مراسم بعد از تلاوت قرآن و پخش سرود پرافتخارجمهوری اسلامی ایران و صلوات خاصه امام رضا (ع) جناب آقای مهندس اسکندری معاونت پژوهش و فناوری دانشکده ضمن عرض خیر مقدم و عرض تبریک به مناسب هفته پژوهش گزارشی از فعالیت های پژوهشی دانشکده ارائه نمودند.در ادامه ایشان بیان داشتند درست است امروز مراسم پایانی هفته پژوهش را برگزار می کنیم اما این را باید بدانیم که پژوهش تعطیلی ندارد و امری مستمر است. و اگر دنبال پیشرفت و رسیدن به وضعیت مطلوب هستیم باید نقشه راهی داشته باشیم که پشتوانه آن کار پژوهشی باشد.

معاونت محترم پژوهشی دانشکده ضمنا تاکید بر این نکته که دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاهی کارافرین و تقاضا محور است، از اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان خواستند پروژه هایی که در دانشکده تعریف و انجام می شود حتما خروجی داشته باشد بطوریکه مشکلی را از جامعه حل نماید. ایشان در ادامه به تفاهمات انجام شده با صنایع استان جهت حضور اساتید دانشکده در صنعت اشاره نمودند.

در پایان این مراسم از 20 نفر از اعضای محترم هیات علمی دانشکده و 38 نفر از دانشجویان که فعالیت های پژوهشی ارزنده ای در سال تحصیلی 97-96 انجام داده بودند تجلیل بعمل آمد.