جمعه 26 آبان 1396

نشست صمیمی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی با کارکنان دانشکده فنی شهیدمنتظری مشهد

در پنجمین روز از هفته ی دولت به مناسبت روز کارمند نشستی صمیمی با حضور دکتر حداد ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی و کارکنان دانشکده فنی شهیدمنتظری مشهد سه شنبه 7/6/96 در محل سالن شورای این دانشکده برگزارشد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی در ابتدای این نشست دکتر حداد ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی ضمن گرامیداشت هفته دولت از زحمات یک ساله ی کارکنان دانشکده فنی شهیدمنتظری مشهد تشکرکرد. ایشان با اشاره به اینکه کمبود اعتبارات لازم در سطح دانشگاه باعث شده فضاهای آموزشی از کیفیت مناسبی برخوردار نباشد گفت: علاوه بر مشکلات مالی و کمبود اعتبارت نبود نیروی انسانی کافی در مجموعه مشکلات را مضاعف کرده است اما این مشکلات خللی درپیشبرد کارهای دانشگاه بوجود نیاورده که این مهم فقط بخاطر زحمات شما همکاران پرتلاش هست که باعث شده تا امروز دانشگاه فنی و حرفه ای از جایگاه خوبی برخوردار باشد. پس از سخنان ریاست دانشگاه روسای ادارات دانشکده گزارش مختصری از حوزه های کاری خودشان در طول سال گذشته و رئوس برنامه های سال تحصیلی آینده بیان کردند.سپس تعدادی از کارکنان دانشکده با بیان پرسشهایی از ریاست دانشگاه نظرات و پیشنهادات خودشان را بیان کردند. حسن ختام این جلسه اهداء لوح تقدیر به کارکنان دانشکده فنی شهیدمنتظری بود که توسط ریاست دانشگاه و معاونین ایشان صورت گرفت.