شنبه 29 مهر 1396

بازدید مدیران شرکتهای ایساکو و ساپکو شمال شرق کشور از دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی

مهندس منیریان مدیر عامل شرکت ایساکو شمال شرق و مهندس داور پناه مدیر عامل شرکت ساپکو شمال شرق سه شنبه 10/5/96 از دانشکده فنی شهید منتظری مشهد بازدید بعمل آوردند.

در ابتدای این بازدید در جلسه ای که با حضور ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی جناب آقای دکتر حداد  و معاونین حوزه های پژوهش و آموزش دانشگاه برگزار گردید دکتر حداد ضمن بیان لزوم ارتباط بین صنعت و دانشگاه گفت: با توجه به اینکه فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای جذب بازار کار می شوند لذا ما می توانیم نیروهای مورد نیاز شرکت های صنعتی همچون ایساکو و ساپکو را تامین کنیم. همچنین ایشان  خواستار همکاری متقابل در جهت بروز شدن آموزش های فنی وحرفه ای متناسب با نیاز این بخش از صنعت شد.

در ادامه آقای مهندس منیریان و مهندس داورپناه ضمن معرفی شرکت های ایساکو و ساپکو ابراز امیدواری کردند تا درآینده بتوانند از ظرفیت های متقابل جهت بروز شدن و هدفمند شدن آموزش های فنی و حرفه ای دانشجویان استفاده نمایند.گفتنی است تشکیل کارگروه تخصصی محورهای همکاری متقابل و پیگیری و عملیاتی شدن این کارگروه از جمله تصمیما تی بود که در این جلسه گرفته شد. در پایان این دیدار مدیران شرکتهای ایساکو و ساپکو با همراهی ریاست دانشگاه و معاونین ایشان از تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی دانشکده فنی شهیدمنتظری مشهد بازدید به عمل آوردند.