شنبه 29 مهر 1396

بازدید جناب آقای دکتر محمد روشن معاون محترم حقوقی و امورمجلس وزرات علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی جناب آقای دکتر روشن معاون محترم حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر ابراهیم ابراهیمی مدیر کل دفترامورمجلس  دوشنبه 9/5/96 از بخش ها و کارگاه های دانشکده فنی شهید محمد منتظری مشهد بازدید به عمل آورد.

در ابتدای این بازدید دکتر حداد ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی ضمن خیر مقدم و معرفی دانشگاه، کمبود نیروی انسانی لازم، کافی نبودن اعتبارات و همچنین فرسوده بودن و به روز نبودن تجهیزات آموزشی در بخش های مختلف این فضای آموزشی را از مهمترین مشکلات موجود بر شمرد. در ادامه جناب آقای دکتر روشن معاون محترم حقوقی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تشکر از فعالیت های انجام شده گفت: با توجه به پر هزینه بودن رشته های دانشگاه فنی و حرفه ای اعتبارا این دانشگاه باید به طور دقیق و کارشناسی شده اختصاص یابد. ایشان با اشاره به اینکه اعتبارات دانشگاه ها باید بر اساس نیاز واقعی آن ها سنجیده شود گفت: با توجه به تاکیدات و توجه ای که در برنامه ششم توسعه به بحث آموزش های فنی و حرفه ای و این دانشگاه شده است امیدوارم به زودی آئین نامه های اجرایی لازم در این خصوص تهیه و ابلاغ شود. گفتنی است سپس آقای دکتر روشن و دکتر ابراهیمی از کارگاهها و بخش های مختلف دانشکده فنی شهید منتظری مشهد بازدید به عمل آوردند.