سه‌شنبه 3 مرداد 1396

حضور جناب آقای دکترناصرشمس ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در شبکه استانی سیمای خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی جناب آقای دکتر شمس ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای کشوربا حضور در ویژه برنامه ایی که شنبه 3/4/96 در ساعت 30/18 دقیقه از شبکه سیمای خراسان رضوی به صورت زنده پخش شد گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای قدمت ۵۰ ساله دارد که از سال ۱۳۴۳ کمک حال سیستم آموزش و پرورش شده است.

ایشان در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای با وجود172 شعبه در کشور و ۱۷۰ هزار دانشجوکه در عرصه بزرگ علمی و صنعتی مغول به تحصیل و کارآموزی هستند، اما با این حال و با وجود این موفقیت‌ها متاسفانه دستاوردهای بزرگ مغفول مانده است گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در مقاطع کارشناسی و کاردانی امروز حرفی برای گفتن دارد و تکنسین‌های ماهری را به جامعه تحویل می‌دهد.در سه سال گذشته مقام معظم رهبری و رییس جمهور تاکید داشته اند که ما تنها فارغ التحصیل نمی‌خواهیم بلکه افراد متخصصِ فارغ التحصیل می‌خواهیم، ما هم خوشبختانه امروز در این راه با قدرت قدم برداشته‌ایم. به طوری که تمام تلاش ما این است ارزش واقعی دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای را برای دانش‌آموزان و دانشجویان مخاطب این دانشگاه روشن کنیم.

ایشان در ادامه ضمن اشاره به شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است گفت:در راستای شعار سال، این دانشگاه در بحث توسعه گسترش مشاغل قدم‌های مفید فایده‌ای برداشته است، برهمین اساس ستاد توسعه و اشتغال را در دانشگاه راه اندازی کرده‌ایم و در آن از افراد برجسته صنعتی و اقتصادی دعوت به عمل آوردیم تا در کنار فارغ التحصیلان اقدام به گسترش مشاغل کنند.

دکتر شمس در بخشی دیگر از سخنانش گفت :گسترش همکاری با حوزه صنعت در دانشگاه فنی‌و حرفه‌ای یک ضرورت است.ارتباط با صنعت بخشی موثر در دانشگاه فنی و حرفه‌ای است که می‌تواند در جهت ایجاد رشته‌ها جدید و مشاغل نوین تاثیر بسزایی داشته باشد. امروز ما می‌توانیم در حوزه کارورزی با همراهی فارغ التحصیلان و حتی دانشجویان نخبه دانشگاه به کمک صنعت بیاییم.

ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در مشهد ودر برنامه ایی که از شبکه استانی خراسان رضوی پخش می شدگفت:

ما به دنبال ایجاد رشته‌های جدید به ویژه در مشهد و در بخش هتل‌داری و گردشگری در این شهر هستیم، بر همین اساس باید رشته‌های مربوط به آن را توسعه بخشیم.

دکتر شمس در بخش پایانی سخنانش در برنامه تلویزیونی سفره های همدلی گفت:

مجلس و دولت تعامل خوبی با این دانشگاه دارند ولی ما امیدوار هستیم این تعامل بیشتر شود، امیدوار هستیم مجلس شورای اسلامی با مصوبه‌‌هایی که می‌گذارد نیروهای بیشتری از فارغ التحصیلان این دانشگاه به بازار کار وارد شوند.