سه‌شنبه 3 مرداد 1396

پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی جناب آقای دکتر محسن حداد به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی متن پیام جناب آقای دکتر حداد ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی و رئیس منطقه 6 کشور به مناسبت انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی بدین شرح است:

بسمه تعالی

بار دیگرمردم شریف و فهیم ایران از آزمایشی دشوار سربلند بیرون آمدند و با درک شرایط حساس کشور و پیروی از منویات مقام معظم رهبری،با حضور گسترده ،باشکوه و مسئولانه در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی حماسه ای عظیم و به یادماندنی آفریدند. و بیست و نهم اردیبهشت ماه را به روزی ماندگار در تاریخ ایران عزیز رقم زدند که این نشانه عینی و عملی از مردم سالاری دینی است.

اکنون که بواسطه این حضور آگاهانه بار دیگر با رای قاطع مردم فهیم کشورمان جناب آقای دکترروحانی با گفتمان تدبیر و امید به عنوان رئیس جمهور دولت دوازدهم انتخاب گردیده اند بر خود لازم میدانم ضمن عرض تبریک این پیروزی مراتب تقدیر و تشکر را از کلیه دانشجویان ،اساتید و همکاران محترم و خدوم منطقه 6 دانشگاه فنی و حرفه ای که در خلق این حماسه ملی نقش بسزایی داشتند ابراز نمایم.

امیدوارم که تمامی استادان گرامی و کارکنان عزیز ضمن حفظ وحدت و همدلی،بیش از پیش شور،همت و توان خود را صرف تکالیف سازمانی و عملی خود نموده و با بهره مندی از دانش و توان علمی خود،زمینه تحقق خدمت رسانی را به دانشجویان عزیز و ملت شریف فراهم نمایند.

دکترمحسن حداد

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی